powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Šahovsko čudo od djeteta (5428 views - Entertainment)

Šahovska čuda od djeteta su djeca koja igraju šah tako dobro da se mogu nositi sa šahovskim majstorima ili čak s velemajstorima, čak i u vrlo mladoj dobi. Šah je jedan od malo športova gdje se djeca mogu ravnopravno natjecati s odraslima. Stoga je ovo jedna od malo vještina u kojima prava čuda od djece zbilja postoje. Očekivanja mogu biti visoka za ovu djecu; neka postanu svjetski prvaci, dok druga ne napreduju u odrasloj dobi. Poznata šahovska čuda od djece bili su Paul Morphy, José Raúl Capablanca i Samuel Reshevsky.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Šahovsko čudo od djeteta

Šahovsko čudo od djeteta

Šahovska čuda od djeteta su djeca koja igraju šah tako dobro da se mogu nositi sa šahovskim majstorima ili čak s velemajstorima, čak i u vrlo mladoj dobi. Šah je jedan od malo športova gdje se djeca mogu ravnopravno natjecati s odraslima. Stoga je ovo jedna od malo vještina u kojima prava čuda od djece zbilja postoje. Očekivanja mogu biti visoka za ovu djecu; neka postanu svjetski prvaci, dok druga ne napreduju u odrasloj dobi.

Poznata šahovska čuda od djece bili su Paul Morphy, José Raúl Capablanca i Samuel Reshevsky.This article uses material from the Wikipedia article "Šahovsko čudo od djeteta", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Entertainment

Entertainment