powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Znamenitost (6774 views - Entertainment)

Znamenitost je primjerice značajan spomenik prirode, spomenik kulture, ili nešto drugo što je privlačno, spektakularno ili poznato. Često uključuje u turističke programe. Često se radi o znamenitostima koji su prisutni u medijima (časopisi, televizija, putopisi itd.), koje osoba želi doživjeti uživo. Posjetitelji određuju da li je nešto vrijedno razgledanja. Tipična mjesta su povijesne zgrade i građevine. Spomenici prirode mogu biti jezera, vegetacija, ili planine, kao što je npr. Uluru.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Znamenitost

Znamenitost

Znamenitost je primjerice značajan spomenik prirode, spomenik kulture, ili nešto drugo što je privlačno, spektakularno ili poznato. Često uključuje u turističke programe. Često se radi o znamenitostima koji su prisutni u medijima (časopisi, televizija, putopisi itd.), koje osoba želi doživjeti uživo.

Posjetitelji određuju da li je nešto vrijedno razgledanja. Tipična mjesta su povijesne zgrade i građevine. Spomenici prirode mogu biti jezera, vegetacija, ili planine, kao što je npr. Uluru.This article uses material from the Wikipedia article "Znamenitost", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Entertainment

Entertainment