powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Televizijski program (8216 views - Movie)

Televizijski program je naziv za različite televizijske sadržaje koje emitira određeni televizijski kanal ili mreža u obliku specifičnih televizijskih emisija, najčešće u točno određenom vremenskom terminu. Raspored TV-programa se najčešće objavljuje na samom televizijskom kanalu i drugim medijima, kao što su radio-stanice, dnevne i tjedne novine. Od 1980-ih se u tu svrhu koristi teletekst, a od 1990-ih i web-stranice. Od 1950-ih su se pojavili posebne novinske publikacije posvećene objavljivanju i (rjeđe) komentiranju televizijskog programa, zvane TV-vodiči. Najčešće izlaze tjedno ili mjesečno. Televizijski program se nekada po sadržaju može dijeliti u posebne kategorije (v. Televizija#Sadržaj).
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Televizijski program

Televizijski program

Televizijski program je naziv za različite televizijske sadržaje koje emitira određeni televizijski kanal ili mreža u obliku specifičnih televizijskih emisija, najčešće u točno određenom vremenskom terminu.

Raspored TV-programa se najčešće objavljuje na samom televizijskom kanalu i drugim medijima, kao što su radio-stanice, dnevne i tjedne novine. Od 1980-ih se u tu svrhu koristi teletekst, a od 1990-ih i web-stranice.

Od 1950-ih su se pojavili posebne novinske publikacije posvećene objavljivanju i (rjeđe) komentiranju televizijskog programa, zvane TV-vodiči. Najčešće izlaze tjedno ili mjesečno.

Televizijski program se nekada po sadržaju može dijeliti u posebne kategorije (v. Televizija#Sadržaj).

Povezani članakThis article uses material from the Wikipedia article "Televizijski program", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Movie

Movie, Animation, Cartoon