powered by CADENAS

Social Share

Daewoo (20392 views - Brands)

Daewoo ili Daewoo Grupa bila je jedan od vodećih južnokorejskih konglomerat. Tvrtku je 22. ožujka 1967. g. osnovao Kim Woo-jung, da bi je tvrtka 1999. bankrotirala. Tvrtka je prije izbijanja azijske financijske krize 1998. bila drugi konglomerat u Koreji iz Hyundai Grupe, a ispred LG Grupe i Samsung Grupe. Djelatnosti tvrtke su bile proizvodnja vozila, plovila, telekomunikacije, građevina, trgovina, hotelijerstvo, proizvodnja oružja i elektronika.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Daewoo

Daewoo

Daewoo

Daewoo ili Daewoo Grupa bila je jedan od vodećih južnokorejskih konglomerat. Tvrtku je 22. ožujka 1967. g. osnovao Kim Woo-jung, da bi je tvrtka 1999. bankrotirala. Tvrtka je prije izbijanja azijske financijske krize 1998. bila drugi konglomerat u Koreji iz Hyundai Grupe, a ispred LG Grupe i Samsung Grupe.

Djelatnosti tvrtke su bile proizvodnja vozila, plovila, telekomunikacije, građevina, trgovina, hotelijerstvo, proizvodnja oružja i elektronika.

Daewoo proizvodiThis article uses material from the Wikipedia article "Daewoo", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Brands

3D,brand,good,trademark,company,copyright,good