powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Jastuk (7837 views - Interior Design)

Jastuk (tur. Yastık) ili blazina, poduška, perina, uzglavlje, podglavlje je predmet od tkanine koji služi za oslanjanje glave pri spavanju u raznim veličinama. Pravokutnog, okruglog ili drugog je oblika a ispunjen je mekanim materijalom. Određeni jastuci imaju samo dekorativnu funkciju. Jastuci su obično ispunjeni s umijetnim vlaknima, vunom, perjem (osobito u hladnim područjima) ili sintetičkim materijalima kao što su umjetna spužva, elastična pjena, ili lateks. U prošlosti rabljena je i slama za punjenje jastuka.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Jastuk

Jastuk

Jastuk (tur. Yastık) ili blazina, poduška, perina, uzglavlje, podglavlje je predmet od tkanine koji služi za oslanjanje glave pri spavanju u raznim veličinama.

Pravokutnog, okruglog ili drugog je oblika a ispunjen je mekanim materijalom. Određeni jastuci imaju samo dekorativnu funkciju. Jastuci su obično ispunjeni s umijetnim vlaknima, vunom, perjem (osobito u hladnim područjima) ili sintetičkim materijalima kao što su umjetna spužva, elastična pjena, ili lateks. U prošlosti rabljena je i slama za punjenje jastuka.

Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Jastuk


This article uses material from the Wikipedia article "Jastuk", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Interior Design

3D,interior,architecture,furniture,kitchen,sanitary,bath,design,art