powered by CADENAS

Social Share

Gumpert (7056 views - Cars & Motorbikes & Trucks & Buse)

Gumpert je njemačka manufaktura supersportskih automobila sa sjedištem u Altenburgu. Osnivač i vlasnik Gumperta je Roland Gumpert, bivši direktor Audijevog sportskog odjela. Prvi i zasada jedini model je Apollo. Sa svojih čedrdesetak radnika Gumpert godišnje proizvede 24 automobila. Dostupni su u Europi, SAD-u i Bliskom istoku, a ostala tržišta za sada nisu u planu. Gumpertovi partneri u proizvodnji su KW (ovjes, opruge i amortizeri) i ATS (kotači). Nedovršeni članak Gumpert koji govori o automobilima treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Gumpert

Gumpert

Gumpert

Licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 (GUMPERT Sportwagenmanufaktur GmbH).

Gumpert
Osnovana 2005.

Osnivač(i)

Roland Gumpert
Sjedište
Sjedište Altenburg, Njemačka

Djelatnost(i)

automobilska
Proizvodi automobili
Web stranica http://www.gumpert.de

Gumpert je njemačka manufaktura supersportskih automobila sa sjedištem u Altenburgu. Osnivač i vlasnik Gumperta je Roland Gumpert, bivši direktor Audijevog sportskog odjela. Prvi i zasada jedini model je Apollo. Sa svojih čedrdesetak radnika Gumpert godišnje proizvede 24 automobila. Dostupni su u Europi, SAD-u i Bliskom istoku, a ostala tržišta za sada nisu u planu. Gumpertovi partneri u proizvodnji su KW (ovjes, opruge i amortizeri) i ATS (kotači).

Gumpertova tvornica


Nedovršeni članak Gumpert koji govori o automobilima treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.This article uses material from the Wikipedia article "Gumpert", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Cars & Motorbikes & Trucks & Buse

Car, Truck,MotorBike, Bicycle, Engine, Racer, Bus