powered by CADENAS

Social Share

Kuhinja (16336 views - Interior Design)

Kuhinja je prostor u stanu ili ugostiteljskom obrtu koji se uglavnom rabi za pripremu jela, a dijelom za skladištenje hrane. Ormari u kuhinji služe kao spremišta za posuđe, pribor za jelo i za razne druge kuhinjske predmete. Osim za kuhanje i pripremanje jela, kuhinja može poslužiti i kao prostor za blagovaonica, ili kao zajednička soba. Današnje kuhinje u zapadnom svijetu su i izraz osobnog stila života. Osnovna oprema u modernim kuhinjama je: štednjak, pećnica, sudoper, hladnjak, i sve češće mikrovalna pećnica i perilica suđa. Posebni zahtjevi za posebne vrste hrane zahtijevaju ponekad značajne razlike u opremi i uporabi.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja

Licensed under Creative Commons Attribution 2.5 au (Photographs by Gnangarra...commons.wikimedia.org).

Kuhinja je prostor u stanu ili ugostiteljskom obrtu koji se uglavnom rabi za pripremu jela, a dijelom za skladištenje hrane.

Ormari u kuhinji služe kao spremišta za posuđe, pribor za jelo i za razne druge kuhinjske predmete. Osim za kuhanje i pripremanje jela, kuhinja može poslužiti i kao prostor za blagovaonica, ili kao zajednička soba.

Današnje kuhinje u zapadnom svijetu su i izraz osobnog stila života. Osnovna oprema u modernim kuhinjama je: štednjak, pećnica, sudoper, hladnjak, i sve češće mikrovalna pećnica i perilica suđa. Posebni zahtjevi za posebne vrste hrane zahtijevaju ponekad značajne razlike u opremi i uporabi.

Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Kuhinja


This article uses material from the Wikipedia article "Kuhinja", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Interior Design

3D,interior,architecture,furniture,kitchen,sanitary,bath,design,art