powered by CADENAS

Social Share

G-Power (4582 views - Cars & Motorbikes & Trucks & Buse)

G-Power je njemački tuner automobila isključivo orijentiran na vozila marke BMW. G-Power je 1983. osnovao Jochen Grommisch. Sjedište tvrtke je u gradu Brunsbüttel. Srušili su vlastiti rekord koji je do sada držao BMW M5 sa imenom Hurricane, tuniran na 730 konjskih snaga. Novi model BMW M5 Hurricane RR je tuniran na 800 KS, a maksimalna brzina koju je postigao iznosi nevjerovatnih 375 kmh. Do 100 kmh potrebno mu je 4.35 sekunde, do 200 dolazi za 9,5 sekundi, a magičnu brojku 300 prelazi za svega 25,8 sekundi. BMW sa ovim modelom koji teži blizu 2 tone, nosi titulu najbrže limuzine svijeta. Nedovršeni članak G-Power koji govori o automobilima treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

G-Power

G-Power

G-Power
Osnovana 1983.

Osnivač(i)

Jochen Grommisch
Sjedište
Sjedište Brunsbüttel, Njemačka

Djelatnost(i)

automobilska
Proizvodi automobili
Web stranica http://www.g-power.de

G-Power je njemački tuner automobila isključivo orijentiran na vozila marke BMW. G-Power je 1983. osnovao Jochen Grommisch. Sjedište tvrtke je u gradu Brunsbüttel. Srušili su vlastiti rekord koji je do sada držao BMW M5 sa imenom Hurricane, tuniran na 730 konjskih snaga. Novi model BMW M5 Hurricane RR je tuniran na 800 KS, a maksimalna brzina koju je postigao iznosi nevjerovatnih 375 kmh. Do 100 kmh potrebno mu je 4.35 sekunde, do 200 dolazi za 9,5 sekundi, a magičnu brojku 300 prelazi za svega 25,8 sekundi. BMW sa ovim modelom koji teži blizu 2 tone, nosi titulu najbrže limuzine svijeta.
Nedovršeni članak G-Power koji govori o automobilima treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.This article uses material from the Wikipedia article "G-Power", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Cars & Motorbikes & Trucks & Buse

Car, Truck,MotorBike, Bicycle, Engine, Racer, Bus