powered by CADENAS

Social Share

Eric Cartman (22812 views - Science Fiction - Fantasy - Cartoon)

Eric Theodore Cartman je izmišljeni lik iz američke animirane serije South Park, i jedan od četiri glavna lika uz Stana Marsha, Kylea Broflovskog i Kennyja McCormicka. Glas mu posuđuje koautor serije, Trey Parker. Opisan je kao pretio, razmažen, sociopatičan, narcisoidan te zloban učenik četvrtog razreda osnovne škole, koji živi sa majkom u izmišljenom gradu South Parku u američkoj saveznoj državi Colorado. Cartman je jedan od najpopularnijih te najprepoznatljiviji lik iz South Parka, te su često njegove akcije kritičari i hvalili i kritizirali. Autori South Parka, Stone i Parker izjavili da je to lik s kojim se najviše mogu poistovjetiti. Mnoge poznate publikacije i televizijski kanali su uključivali Cartmana na liste najboljih televizijskih i animiranih likova svih vremena.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Eric Cartman

Eric Cartman

Eric Cartman
Lik iz South Parka
Eric Cartman
Prvo pojavljivanje Jesus vs. Frosty (kratko)
"Cartman Gets an Anal Probe" (South Park)
Izmislio Trey Parker
Matt Stone
Glas glumca Trey Parker
Informacije
Puno ime Eric Theodore Cartman
Spol {{{spol}}}
Pseudionim(i) The Coon
Okupacija Student
Obitelj Liane Cartman (majka)
Jack Tenorman (otac)
Rodbina {{{rodbina}}}
Djeca {{{djeca}}}
Religija
Nacionalnost Amerikanac
Prebivalište South Park, Colorado

Eric Theodore Cartman je izmišljeni lik iz američke animirane serije South Park, i jedan od četiri glavna lika uz Stana Marsha, Kylea Broflovskog i Kennyja McCormicka.

Glas mu posuđuje koautor serije, Trey Parker. Opisan je kao pretio, razmažen, sociopatičan, narcisoidan te zloban učenik četvrtog razreda osnovne škole, koji živi sa majkom u izmišljenom gradu South Parku u američkoj saveznoj državi Colorado.

Cartman je jedan od najpopularnijih te najprepoznatljiviji lik iz South Parka, te su često njegove akcije kritičari i hvalili i kritizirali. Autori South Parka, Stone i Parker izjavili da je to lik s kojim se najviše mogu poistovjetiti. Mnoge poznate publikacije i televizijski kanali su uključivali Cartmana na liste najboljih televizijskih i animiranih likova svih vremena.This article uses material from the Wikipedia article "Eric Cartman", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Science Fiction - Fantasy - Cartoon

3d,starwars,startreck,odysee 2000,science fiction,future,movie, superman,batman,south gate,superhero,harry potter,knight rider,cartoon,comic