powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Slatka voda (9870 views - Nature & Plants)

Slatka voda je voda, čiji je mineralni sastav ispod praga neprijatnosti za osjetilo okusa. Slatka voda je prirodna voda na Zemljinoj površini u ledenom pokrovu, ledenim kapama, ledenjacima, cretovima, barama, jezerima, rijekama i potocima, kao i u podzemnim vodama i podzemnim izvorima. Slatka voda općenito ima niske koncentracije otopljene soli i drugih ukupnih otopljenih tvari. Pojam isključuje morsku vodu i slane vode. Izraz "slatka voda" koristi se za vodu, koja se razlikuje od slane vode. Nedovršeni članak Slatka voda koji govori o prehrani treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Slatka voda

Slatka voda

Slatka voda je voda, čiji je mineralni sastav ispod praga neprijatnosti za osjetilo okusa.

Slatka voda je prirodna voda na Zemljinoj površini u ledenom pokrovu, ledenim kapama, ledenjacima, cretovima, barama, jezerima, rijekama i potocima, kao i u podzemnim vodama i podzemnim izvorima.

Slatka voda općenito ima niske koncentracije otopljene soli i drugih ukupnih otopljenih tvari. Pojam isključuje morsku vodu i slane vode. Izraz "slatka voda" koristi se za vodu, koja se razlikuje od slane vode.


Nedovršeni članak Slatka voda koji govori o prehrani treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.This article uses material from the Wikipedia article "Slatka voda", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Nature & Plants

3d,model,rendering,library,tree,bush,flower,landscape,design,architecure,plant